17553563_2220249004867657_4373939753206450700_n
17553563_2220249004867657_4373939753206450700_n

МОНИТОРИНГ, ИСПОРАКА НА ПОДАТОЦИ, КОНТРОЛА

За нас

 

ЈУТИЛИТЕК СОЛУШНС е приватна компанија основана во 2016 година во Скопје, Македонија.
Снабдуваме и вршиме услуги за мониторинг со телеметриски решенија, вклучувајќи и примена на напредна методологија за ефикасен мониторинг за откривање на дефекти и контрола на притисок, во дистрибутивните мрежи за вода, отпадни води и гас.
Исто така снабдуваме и вршиме услуги за инсталација, одржување и обука за решенија за електро-машинско одржување, вклучувајќи автоматско подмачкување, ласерско центрирање на несоосност и автоматски дијагностички решенија за предиктивно одржување на машини. 
ЈУТИЛИТЕК СОЛУШНС обезбедува директна поддршка, консултантски услуги и обука за клиентите при избор, инсталирање, пуштање во работа и одржување со цел да се обезбеди постигнување на оптималните перформанси на производите и решенијата.
Соработуваме со комуналните претпријатија, останати претпријатија даватели на услуги и индустриски капацитети во рамките на националниот пазар и соседните земји.
Нашите решенија имаат значајно влијание во поддршка на нашите клиенти да заштедат време, напори, природни ресурси, енергија и трошоци.

 

 

Производи и решенија

Контакт

Адреса:

ул.Орце Николов 75-A

Скопје, Македонија

Контакт телефон:

+389 (0)76 262698

E-mail:

info@utiliteksolutions.com.mk

Име  
E-mail  
Порака  
waste
clean water
gas
images (1)
10414889_10152604021743057_5744314773559370849_n

ОТПАДНИ ВОДИ

Автоматско

подмачкување

Системи за предиктивно одржување на машини

ПИТКА ВОДА

ГАС

Партнери

hwm
fixturlaser  acoem group red grey 277x61
atseu-id-2834a662-f8b2-4b1c-aea3-e7c9d1f9625a

Видео презентации

20161031_logo_me_gmbh
forty-years
c scope
hydreka

Новости

fire monitoring
minicam
rovatti
flowtronic
spill sense