17553563_2220249004867657_4373939753206450700_n
17553563_2220249004867657_4373939753206450700_n

HWM Permanet+

За нас

 

ЈУТИЛИТЕК СОЛУШНС е приватна компанија основана во Скопје, Македонија.


Снабдуваме и вршиме услуги за пумпи и мониторинг со телеметриски решенија во дистрибутивните мрежи за вода, отпадни води и гас.

Користиме напредни и развиени од наша страна методологии за откривање на дефекти и активна контрола на притисок во мрежите.

Снабдуваме и вршиме услуги за инсталација, одржување и обука за решенија за електро-машинско одржување, вклучувајќи системи за автоматско подмачкување, ласерско центрирање на несоосност и автоматски дијагностички решенија за предиктивно oдржување на машини.

ЈУТИЛИТЕК СОЛУШНС обезбедува директна поддршка, консултантски услуги и обука за клиентите при избор, инсталирање, пуштање во работа и одржување со цел да се обезбеди постигнување на оптималните перформанси на производите и решенијата.
Соработуваме со индустриските капацитети, комуналните претпријатија и останати претпријатија даватели на услуги во рамките на националниот пазар и соседните земји.
Нашите решенија имаат значајно влијание во поддршка на нашите клиенти да заштедат време, напори, природни ресурси, енергија и трошоци.

 

 

Производи и решенија

Контакт

Адреса:

ул.Орце Николов 75-A

Скопје, Македонија

Контакт телефон:

+389 (0)76 262698

E-mail:

info@utiliteksolutions.com.mk

Име  
E-mail  
Порака  
Отпадни води
Чиста вода
GAS
Lubrication systems
Предиктивно одржување

ОТПАДНИ ВОДИ

брошура

Системи за

подмачкување

брошура

Системи за предиктивно одржување на машини

брошура

 

ЧИСТА ВОДА

брошура

ГАС

брошура

Партнери

hwm
fixturlaser  acoem group red grey 277x61
atseu-id-2834a662-f8b2-4b1c-aea3-e7c9d1f9625a

Видео презентации

20161031_logo_me_gmbh
c scope
hydreka

Новости

Firehydrant monitoring
minicam
Rovatti pompe
flowtronic
SpillSens
perma

PERMA

FixturLaser

HWM Intelligens

HWM DXmic

МОНИТОРИНГ, ИСПОРАКА НА ПОДАТОЦИ, ДОВЕДУВАЊЕ ПОД КОНТРОЛА

waste water brochure 2020